Heineken draagt twee commissarissen voor

Heineken draagt twee commissarissen voor

08-03-2016 Heineken maakte op 7 maart 2016 bekend Yonca Brunini (foto) en Pamela Mars-Wright te willen benoemen tot nieuwe commissarissen.

Voordracht
Over de voorgenomen benoeming van Pamela Mars-Wright en Yonca Brunini tot nieuwe leden van de Raad van Commissarissen van Heineken wordt op de Algemene vergadering van Aandeelhouders op 21 april 2016 beslist. Mary Minnick, sinds 2008 commissaris bij Heineken, zal in verband met het aflopen van het aflopen van haar zittingstermijn per diezelfde datum aftreden

Mars-Wright
Pamela Mars-Wright is lid van de familie Mars en momenteel lid van de Board of Directors van het familiebedrijf. Voorafgaand hieraan vervulde Mars-Wright verschillende leidinggevende functies in de Confectionery en Petcare divisies van Mars. Mars-Wright vervult naast haar functie bij Mars een commissariaat bij SHV Holdings en is lid van de Board of Trustees bij Johns Hopkins Medicine en Vassar College.

Brunini
Yonca Brunini vervulde na haar studie (international) business aan de Ohio State University en Istambul University diverse marketingfuncties bij Unilever. Vervolgens was Brunini bij Yahoo werkzaam als European Marketing Manager en Marketing Director UK. In 2006 stapte Brunini over naar Google, waar zij momenteel de functie van Vice-President Marketing EMEA vervult.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook