Patrick Lammers treedt toe tot bestuur Essent

Patrick Lammers treedt toe tot bestuur Essent

08-10-2012 Patrick Lammers is benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van Essent en treedt toe tot de Raad van Bestuur van de energiemaatschappij.

Patrick Lammers vervulde de functie van CCO al enige tijd op interimbasis, in combinatie met zijn rol als directeur B2C.

Lammers is sinds 2010 werkzaam bij Essent. Hij begon als directeur van twee dochtermaatschappijen van Essent, Powerhouse en Westland Energie Services. Daarvoor was hij onder meer CEO van Dyson Group en directeur van Dureal, een divisie van Univar.

Raad van Bestuur Essent
Met de komst van Lammers bestaat de Raad van Bestuur van Essent uit vier leden. Erwin van Laethem is CEO, Arjan Blok CFO en Nina Skorupska CTO (Chief Technology Officer).

Essent is een van de grootste energiebedrijven van Nederland. Het heeft meer dan 2 miljoen klanten en ongeveer 3.800 medewerkers. Essent is onderdeel van het Duitse RWE.

Meer over Patrick Lammers

Patrick Lammers benoemd tot CEO van Essent

Patrick Lammers benoemd tot CEO van Essent

12-12-2016 Patrick Lammers is per 1 januari 2017 de nieuwe CEO van Essent in Nederland. Hij was sinds 2012 Chief Commercial Officer (CCO).

Interview met Patrick Lammers

'Gelukkig zit ik nu niet veel in het vliegtuig'

'Gelukkig zit ik nu niet veel in het vliegtuig'

02-09-2020 Essent-ceo Patrick Lammers vindt gezondheid belangrijk, voor zichzelf en voor zijn organisatie. Ook tijdens de coronacrisis is het van belang om het goede voorbeeld te geven. ‘Ik probeer mensen over de streep te trekken.’

Patrick Lammers (Essent) over de betaalbaarheid van de energietransitie

Patrick Lammers (Essent) over de betaalbaarheid van de energietransitie

11-03-2020 Energiemaatschappij Essent zet vol in op het begeleiden van klanten tijdens de energietransitie: die moet betaalbaar en behapbaar zijn. Ceo Patrick Lammers aarzelt niet stakeholders aan te spreken als die de menselijke maat uit het oog verliezen. ‘Als het gaat over een eerlijke verdeling van kosten, klagen bedrijven direct over hun concurrentiepositie.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook