Topman Paul Gregorowitsch verlaat Martinair voor Air Berlin

Topman Paul Gregorowitsch verlaat Martinair voor Air Berlin

19-07-2011 Paul Gregorowitsch, President en CEO van Martinair, gaat per 1 september 2011 het dochterbedrijf van Air France-KLM verlaten voor de Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin.

De 55-jarige Paul Gregorowitsch heeft een functie aanvaard als Chief Commercial Officer (CCO) bij Air Berlin. In die hoedanigheid wordt hij verantwoordelijk voor Network & Sales.

Paul Gregorowitsch
Met de overstap van Gregorowitsch naar Air Berlin komt een einde aan een lange carrière bij Martinair, dochtermaatschappij van Air France KLM.

Loopbaan KLM
In 1980 begon Gregorowitsch zijn loopbaan bij KLM, waar hij vele leidinggevende rollen heeft vervuld, met name gericht op Marketing & Sales.

Tot hij in 1995 benoemd werd tot Senior Vice President van KLM. In die functie gaf Gregorowitsch leiding aan de Europese activiteiten van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Martinair
Sinds augustus 2007 stond Paul Gregorowitsch aan het hoofd van Martinair. Hij volgde destijds Arie Verberk op, die toen met pensioen ging.

Air Berlin
Gregorowitsch wordt het vierde lid van het Executive Bestuur van Air Berlin, samen met Joachim Hunold (CEO), Ulf Hüttmeyer (CFO) en Christoph Debus (COO).

Lees ook:
> CV Paul Gregorowitsch
> Diederik Pen opvolger Paul Gregorowitsch bij Martinair
> Martinair voor het eerst in vijf jaar winstgevend

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook