Paul Smits vertrekt bij Havenbedrijf Rotterdam

Paul Smits vertrekt bij Havenbedrijf Rotterdam

19-10-2018 Paul Smits zal volgend jaar Havenbedrijf Rotterdam verlaten. Hij legt zijn functie uiterlijk 1 juni 2019 neer, na afloop van zijn huidige termijn.

Paul Smits trad in 2011 aan als cfo van het havenbedrijf, waar hij ook verantwoordelijk was voor digitalisering en innovatie. Daarvoor werkte hij tussen 1989 en 2011 bij KPN.

Over zijn vertrek zegt hij het volgende: "De organisatie is ingrijpend veranderd en klaar voor de toekomst. Het is nu goed een volgende stap te maken. Die zal ongetwijfeld weer op het vlak van finance, digitalisering, energietransitie en verandering liggen."

Paul Smits blijft tot in de loop van volgend jaar aan en zal uiterlijk per 1 juni zijn werkzaamheden beëindigen. Havenbedrijf Rotterdam is de zoektocht naar een opvolger inmiddels gestart.

> Lees ook: Paul Smits (Havenbedrijf Rotterdam) & Steven van Schilfgaarde (Royal FloraHolland) over digitale transitie

Interview met Paul Smits

Paul Smits & Steven van Schilfgaarde over digitale transitie

Paul Smits & Steven van Schilfgaarde over digitale transitie

15-03-2018 Havenbedrijf Rotterdam en Royal FloraHolland transformeren en in hun kielzog doet de hele keten mee. Cfo Paul Smits en ceo Steven van Schilfgaarde merken dat de sense of urgency toeneemt. Gelukkig maar: ‘Iedereen móet mee met de digitale agenda. Pas als iedereen daartoe bereid is, kun je meters maken.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook