Peter Kazius nieuwe cfo Corbion

Peter Kazius nieuwe cfo Corbion

06-03-2024 Corbion kondigt de benoeming van Peter Kazius als nieuwe cfo aan. Hij volgt per 15 mei 2024 Eddy van Rhede van der Kloot op.

Kazius heeft 25 jaar ervaring in leidinggevende financiële functies in de voedingsmiddelenindustrie. Eerder werkte hij bij Kerry, Unilever en PepsiCo. Sinds 2014 werkt Kazius bij Corbion, waar hij meerdere financiële en zakelijke leidinggevende functies heeft bekleed, waaronder senior finance director voor de food business unit, vice president group business control en vice president group finance. Momenteel is hij senior vice president Investor relations, corporate development en M&A bij het bedrijf.

Kazius wordt voorgedragen voor benoeming per 15 mei 2024, waarbij hij Eddy van Rhede van der Kloot opvolgt. Kazius vormt daarna met ceo Olivier Rigaud de raad van bestuur van Corbion.

Mathieu Vrijsen, voorzitter van de raad van toezicht: ‘We zijn zeer verheugd dat Peter heeft ingestemd om de volgende cfo van Corbion te worden. We willen onze dank uitspreken aan Eddy die, in de loop der jaren, aanzienlijke resultaten heeft geleverd bij het verbeteren van de prestaties van Corbion op het gebied van winstgevendheid en groei.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook