Peter van Deursen nieuwe commissaris Vion

Peter van Deursen nieuwe commissaris Vion

18-01-2023 Vion Food Group heeft vandaag bekendgemaakt dat Peter van Deursen met ingang van 1 januari 2023 is benoemd als lid van de raad van commissarissen.

Peter van Deursen heeft in ruim 32 jaar diverse functies bekleed binnen Cargill. Deze bestonden uit internationale management functies op het gebied van operational excellence, transformaties, overnames, risicomanagement en het managen van talenten en teams. Van 2014 tot 2018 was hij ceo Asia Pacific, sindsdien is hij actief als president global starches, sweeteners & texturizers bij Cargill.

Theo Koekoek, voorzitter van de raad van commissarissen verwelkomt Peter van Deursen van harte als nieuw lid van de raad van commissarissen: ‘Zijn jarenlange ervaring als topbestuurder bij Cargill op alle continenten in de wereld past bij de verdere ontwikkeling van de internationale ketenstrategie van Vion.’

Vanaf 1 januari bestaat de raad van commissarissen van Vion Food Group uit de volgende leden: Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vicevoorzitter), Marieke Bax, Peter Broeckx, Cis van Doninck en Peter van Deursen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook