Pier Nabuurs verlaat Raad van Bestuur KEMA

Pier Nabuurs verlaat Raad van Bestuur KEMA

29-03-2011 KEMA heeft bekend gemaakt dat Pier Nabuurs per 30 april 2011 niet langer voorzitter van de Raad van Bestuur zal zijn. Nabuurs gaat met pensioen.

Aan de hand van Pier Nabuurs, hij geeft sinds 2002 leiding aan het bedrijf, is KEMA getransformeerd van een nationaal instituut tot een internationaal erkend energieketenbedrijf met vestigingen in 20 landen.
Nabuurs, voormalig voorzitter van de EU advies commissie European Technology Platform Smart Grids, heeft vanaf 2006 de directie gevormd met Thijs Aarten. Aarten is nu benoemd als opvolger van Nabuurs.

CV Pier Nabuurs
Nabuurs heeft een bijzonder overzichtelijk carriere genoten. In 1978 startte hij zijn loopbaan bij Philips Electronics. Na een dienstverband van vier jaar vertrok Nabuurs naar Venlo om achttien jaar lang in verschillende managementfuncties werkzaam te zijn bij Océ. De laatste negen jaar van zijn loopbaan heeft Nabuurs leiding gegeven aan KEMA

KEMA
Met het vertrek van Nabuurs wordt het bestuur van KEMA vernieuwd en uitgebreid van twee naar drie personen. Op 1 mei 2011 volgt Thijs Aarten Nabuurs op als CEO en voorzitter van de Raad van Commissarissen van KEMA. Ook op 1 mei treedt Hans van Haarst toe tot de Raad als COO (Chief Operating Officer). Op 1 juni 2011 zal Jos Huijbregts toetreden tot het bestuur als CFO (Chief Financial Officer).

Lees ook
> CV Pier Nabuurs
> CV Thijs Aarten
> CV Michiel Boersma (voorzitter RvC KEMA)
> CV Jos Hijbregts
> CV Hans van Haarst

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook