Ceo Ctac treedt terug

Ceo Ctac treedt terug

28-03-2023 Ctac heeft bekendgemaakt dat Pieter-Paul Saasen onmiddellijk zijn functie als ceo neerlegt in verband met gezondheidsredenen. Hij zal terugtreden tot statutair bestuurder, zijn opvolger is nog onbekend.

Pieter-Paul Saasen was sinds 2019 cfo en werd in 2021 benoemd tot ceo van Ctac. Cfo Paul de Koning en interim cfo Wim Geraats zullen voorlopig de taken van Pieter-Paul Saasen overnemen als tijdelijke bestuurders.

Paul de Koning heeft ervaring in de technologiesector, waaronder senior managementposities bij NXP, Philips en Neways Electronics International. Wim Geraats was ruim twintig jaar cfo bij IT-distributeur Copaco en sinds 2021 interim cfo voor Ctac.

President-commissaris Harry Hendriks: “We zijn als raad van commissarissen diep geraakt door dit persoonlijke nieuws. Onder Pieter-Pauls leiding heeft Ctac in korte tijd grote stappen gezet. Met tomeloze energie en gedrevenheid heeft hij de afgelopen jaren met succes gewerkt aan de transformatie van Ctac naar een meer klantgerichte organisatie en een bedrijfscultuur waarin medewerkers en hun talentontwikkeling centraal staan. We wensen Pieter-Paul en zijn naasten alle moed en kracht toe in deze voor hen onzekere tijden.”

De raad van commissarissen zal een opvolger voor Pieter-Paul Saasen zoeken, terwijl de voorgenomen benoeming van Paul de Koning tot statutair lid van de raad van bestuur als cfo wordt voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook