Pieter Schoehuijs niet-uitvoerend bestuurder bij Centric Holding

Pieter Schoehuijs niet-uitvoerend bestuurder bij Centric Holding

16-02-2023 Centric heeft bekendgemaakt dat Pieter Schoehuijs toetreedt tot de directie als niet-uitvoerend bestuurder.

Pieter Schoehuijs heeft een brede ervaring in het gebied van technologische transformatieprocessen en was cio bij bijvoorbeeld Glencore Algriculture, Capgemini en AkzoNobel. Op het moment is hij commissaris bij To-Increase en adviseur bij Advent International en MareVisie Projectmanagement. Van 2018-2021 was hij president-commissaris bij Geldmaat.

Peter Schoehuijs voegt zich bij het bestuur, dat bestaat uit de in november 2022 aangestelde Peter Wakkie (ceo) en Willem Mijer (niet-uitvoerend bestuursvoorzitter). “Ik ben enthousiast over wat Centric de samenleving brengt. Het bedrijf is financieel gezond en heeft een uitstekende reputatie in de markt, gebaseerd op solide dienstverlening. Ik kijk ernaar uit om daaraan te kunnen bijdragen.”

Willem Meijer, bestuursvoorzitter van Centric: “We zijn erg blij met de komst van Pieter in het bestuur. Zijn kennis en ervaring passen bij de nieuwe fase die we als bedrijf ingaan. De komende tijd zullen wij ons richten op het door ontwikkelen van de IT-strategie, innovatie en het verder uitbouwen van ons portfolio.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook