Pim Berendsen nieuwe cfo PostNL

Pim Berendsen nieuwe cfo PostNL

26-02-2018 De raad van commissarissen van PostNL heeft de voorgenomen benoeming van Pim Berendsen als cfo aangekondigd.

Pim Berendsen is momenteel lid van het executive committee van PostNL, waar hij sinds 2015 verantwoordelijk is voor internationaal en groei. De huidige verantwoordelijkheden van Berendsen zullen naar verwachting binnen het executive committee worden verdeeld.

Berendsen is de opvolger van Jan Bos, die per 1 juni terugtreedt. De raad van commissarissen van PostNL is voornemens Pim Berendsen per 18 april 2018 te benoemen als cfo voor een periode van vier jaar. Deze benoeming vindt plaats na de bespreking tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2018 op 17 april 2018. De Centrale Ondernemingsraad van PostNL staat positief tegenover de voorgenomen benoeming.

> Lees ook: Jan Bos treedt terug als cfo PostNL

Jacques Wallage, voorzitter van de raad van commissarissen van PostNL zegt over de benoeming van Berendsen het volgende: "We zijn erg verheugd dat we Pim Berendsen kunnen aankondigen als de toekomstige cfo van PostNL. We hebben Pim leren kennen als een toegewijd, intelligent en resultaatgericht lid van de executive committee. Hij en Herna zullen een mooi team vormen samen, uitermate geschikt en goed toegerust om de kansen en uitdagingen die PostNL kent aan te gaan."

Interview met Pim Berendsen

Pim Berendsen, Sarah Kuijlaars en Henry Schirmer over hun fascinerende onboardingsproces

Pim Berendsen, Sarah Kuijlaars en Henry Schirmer over hun fascinerende onboardingsproces

11-04-2019 Een jaar nadat drie cfo’s van Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen aan hun nieuwe baan begonnen, staan ze zélf voor hun eerste algemene vergadering van aandeelhouders (ava) als financieel directeur. Hoe hebben Pim Berendsen (PostNL), Sarah Kuijlaars (Arcadis) en Henry Schirmer (Randstad) hun onboarding aangepakt?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook