Poleanne Vluggen benoemd als chief people & culture officer Vebego

Poleanne Vluggen benoemd als chief people & culture officer Vebego

16-09-2022 Vebego heeft op 15 september bekendgemaakt dat Poleanne Vluggen is benoemd als chief people & culture officer en lid van het executive committee.

Poleanne Vluggen is per 1 september toegetreden tot het executive committee en gestart als chief people & culture officer. Zij was hiervoor HR director bij Kuehne + Nagel en vervulde eerder verschillende managementfuncties in HR bij Accor. 

Zij vervangt Peter van Montfort, die na 35 jaar bij Vebego een stap terug doet. Wel blijft hij nog actief als adviseur voor het bestuur.

Ton Goedmakers, ceo van Vebego: 'We zijn heel blij met de komst van Poleanne Vluggen als ervaren HR bestuurder. Zij gaat zich de komende tijd met name richten op het ontwikkelen van de cultuur en het verder uitbouwen van betekenisvol werk, waarmee onze medewerkers hun maatschappelijke positie kunnen versterken. Tegelijkertijd ben ik verheugd dat Peter van Montfort na zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie aan ons verbonden blijft als adviseur voor de board.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook