Nieuwe chief human resources and corporate officer Shell

Nieuwe chief human resources and corporate officer Shell

29-08-2023 Ronan Cassidy, chief human resources and corporate officer, zal per 31 december Shell verlaten. Vanaf 1 januari 2024 zal Rachel Solway zijn functie overnemen.

Rachel Solway treedt toe tot het executive committee van Shell. Op dit moment is Solway executive vice president, human resources organisation development & learning bij Shell. Zij zal gevestigd zijn in Londen.

Wael Sawan, ceo van Shell, zei het volgende over de wisseling: "Ik wil Ronan bedanken voor zijn 35 jaar trouwe dienst aan Shell. In zijn acht jaar als lid van het executive committee heeft Ronan ons met wijsheid, integriteit en een vooruitziende blik door transformationele veranderingen en een aantal uitzonderlijke gebeurtenissen, waaronder de Covid-19 pandemie, geloodst. Hij is een voorvechter geweest van medewerkersbetrokkenheid, ethisch leiderschap en diversiteit, gelijkheid en inclusie, en hij zal weggaan omdat hij Shell ten goede heeft helpen veranderen.

“Rachel brengt in deze functie een grote betrokkenheid bij de prestatiecultuur en veel energie en zorg voor mensen mee. Terwijl we de komende jaren meer waarde met minder uitstoot leveren door ons te richten op prestaties, discipline en vereenvoudiging, zal Rachel ons helpen om gezamenlijk het volledige potentieel van Shell te realiseren."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook