Reggie de Jong wordt commissaris Qurius

Reggie de Jong wordt commissaris Qurius

15-11-2010 Qurius heeft Reggie de Jong voorgedragen als lid van de Raad van Commissaris, zo meldt het softwarebedrijf vandaag.

Reggie de Jong is oprichter en CEO van The Restructuring Company. Daarvoor was zijn in dienst bij Ordina BPO, dat in april 2009 werd overgenomen door Centric.

Dochteronderneming FSS
Tot juni 2009 bleef De Jong als bestuurder werkzaam bij het ICT-bedrijf, wat onder de naam Centric Financial Solutions & Services (FSS) verder ging. Oneenigheid met Centric-CEO Gerard Sanderink over het te voeren beleid en de grote reorganisatie bij FSS zouden volgens persberichten geleid hebben tot haar vertrek.

CIO DSB Bank
Volgens Qurius is De Jong een zeer ervaren manager en ondernemer met een uitgebreid track record in dienstverlening en ICT bedrijven. Zo heeft zij tijdens haar loopbaan diverse succesvolle ondernemingen als VisionWaves Finance opgericht.

Loopbaan de Jong
Voor haar carrière bij Ordina BPO, was De Jong twee jaar werkzaam als lid van de Raad van Bestuur bij DSB Bank. Van 2001 tot 2004 was zij actief als managing director van ForeSure/Group en daarvoor werkte de Jong als commercieel directeur van Stater B.V..

In mei 2011 zal Reggie de Jong door Qurius voorgedragen worden als lid van de Raad van Commissarissen, tijdens de Algemene Vergadering voor Aandeelhouders, aldus Qurius.

Lees ook:
> Biografie Reggie de Jong
> Biografie Gerard Sanderink, CEO Ordina
> Ordina sluit eerste halfjaar 2010 af met verlies
> Corio en USG promoveren naar AEX
> AFM tikt Qurius op de vingers om jaarrekening
> Bestuurders Qurius

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook