Reinier Walta nieuwe ceo Vastned

Reinier Walta nieuwe ceo Vastned

11-02-2021 Vastned maakt bekend Reinier Walta voor te dragen als ceo van het bedrijf. Op 11 februari 2021 maakt Vastned bekend Walta, huidig ceo ad interim, tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 15 april 2021 te benoemen tot ceo.

In 2014 trad Reinier Walta aan bij Vastned als chief financial officer. Voorafgaand daaraan was hij werkzaam bij ADIA ING Real Estate Investment Management en PwC. Sinds december 2020 is Walta interim ceo van Vastned, als opvolger van Taco de Groot. In september maakte Vastned bekend dat De Groot zou aftreden. Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 15 april dit jaar zal Reinier Walta door de raad van commissarissen voorgedragen worden als nieuwe ceo. Walta zegt hierover: ‘Ik voel mij vereerd om samen met een sterk team de uitdagingen waar Vastned voor staat, aan te gaan.’ 

Met de bekendmaking van de voordracht van Reinier Walta als ceo, brengt Vastned ook de nieuwe strategie voor het bedrijf naar buiten. Voorzitter van de raad van commissarissen, Marc van Gelder, laat weten er het volste vertrouwen in te hebben dat Reinier Walta de strategie succesvol tot uitvoering zal brengen. ‘De kennis die hij gedurende de periode als ceo ad interim en zijn eerdere loopbaan heeft opgedaan op het gebied van vastgoed en financiële transacties, beschouwt de raad van commissarissen als een waardevolle combinatie van vereiste competenties voor Vastned’, aldus Van Gelder.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook