Twee nieuwe commissarissen bij KPMG

Twee nieuwe commissarissen bij KPMG

25-08-2017 KPMG heeft René Steenvoorden (foto) en Harry van Dorenmalen benoemd tot commissaris. Zij treden per 1 september 2017 toe tot de raad van commissarissen van de accoutants- en adviesorganisatie.

René Steenvoorden en Harry van Dorenmalen treden per 1 september 2017 toe tot de raad van commissarissen van KPMG N.V. Van Steenvoorden is global chief digital officer en cio bij Randstad en werkte daarvoor onder meer Rabobank en Essent.

Harry van Dorenmalen heeft 35 jaar bij IBM Corporation gewerkt, en was tussen 2005 en 2017 algemeen directeur van IBM Nederland en IBM Benelux. Daarnaast was hij chairman van IBM Europe.

Bernard Wientjes, voorzitter van de rvc van KPMG over deze benoemingen: ‘Met de benoeming van Harry van Dorenmalen en René Steenvoorden hebben we twee belangrijke en noodzakelijke aandachtsgebieden in onze raad ingevuld: inzicht en topmanagement-ervaring uit het internationale bedrijfsleven en specifieke hoogwaardige kennis van informatisering en digitalisering. Deze beide zijn essentieel voor de groei- en ontwikkelingsagenda van KPMG. Wij hebben het volste vertrouwen in de waardevolle inbreng die wij van onze twee nieuwe collega’s kunnen verwachten.’

Interview met René Steenvoorden

Drie digital officers over de impact van digitalisering

Drie digital officers over de impact van digitalisering

03-10-2019 Digitalisering en tech vergroten de mogelijkheden voor bedrijven, maar veranderen ook de onderneming zelf, inclusief de besluitvorming. Van medewerkers worden andere competenties en kennis verwacht. De maatschappelijke impact is kortom groot. De digital officers aan onze rondetafel weten wat er goed gaat en waar het schuurt. ‘Mensen zijn terecht bezorgd of ze nog relevant zijn, maar dat geldt ook voor bedrijven zelf.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook