Richard Bruens vertrekt bij Van Lanschot Kempen

Richard Bruens vertrekt bij Van Lanschot Kempen

07-09-2023 Van Lanschot Kempen heeft op 7 september aangekondigd dat Richard Bruens per 1 juni 2024 zal terugtreden als lid van de raad van bestuur.

Richard Bruens is sinds 2014 lid van de raad van bestuur. Vanaf september 2024 zal hij, na afloop van zijn contract, als senior advisor van Van Lanschot Kempen en lid van de raad van advies van Mercier Van Lanschot Kempen in België verbonden blijven aan de bank.

Van Lanschot Kempen heeft Wendy Winkelhuijzen als opvolger voor Bruens voorgedragen. Zij is daar sinds 1 september 2022 lid van de raad van bestuur en chief risk officer.

Frans Blom, voorzitter van de raad van commissarissen: "Sinds zijn indiensttreding in 2014 heeft Richard bijgedragen aan het succes van Van Lanschot Kempen in alle klantsegmenten die wij bedienen. Zijn focus op klantbeleving, persoonlijke service en sterke commerciële teams wordt weerspiegeld in een hoog niveau van klantwaardering en in onze groei, zowel autonoom als door acquisities. De overnames van Mercier Vanderlinden in België en Robeco's online beleggingsplatform in Nederland zijn hier recente voorbeelden van. We zijn erg blij dat hij aan ons bedrijf verbonden wil blijven."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook