Rob Frohn vertrekt als CEO van Delta

Rob Frohn vertrekt als CEO van Delta

30-08-2013 De CEO van Delta, Rob Frohn vertrekt per 31 oktober. Hij wordt bestuurslid bij Anthos International AG van de familie Brenninkmeijer.

Rob Frohn trad anderhalf jaar geleden bij energiebedrijf Delta aan als bestuursvoorzitter. Frohn was tot mei 2012 lid van de RvB van AkzoNobel en sinds januari 2011 commissaris bij Delta. 

Anthos
Frohn komt in de raad van bestuur bij Anthos, de bank van de familie Brenninkmeijer. Verder is hij lid van de raad van toezicht van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, commissaris bij Nutreco en commissaris bij Havenbedrijf Rotterdam.

Frank Verhagen
Frohn wordt tijdelijk opgevolgd door medebestuurder Frank Verhagen, de huidig CFO. De raad van commissarissen zoekt een opvolger voor Frohn.

Daan van Doorn
De Raad van Commissarissen vindt het jammer dat Frohn na een relatief korte periode Delta verlaat, maar heeft respect voor zijn beslissing. President-commissaris Daan van Doorn: 'Hij heeft rust gebracht bij Delta na een roerige periode eind 2011. Er ligt nu een duidelijke strategie. Verder heeft Frohn samen met mede-bestuurder Verhagen gewerkt aan het herstel van vertrouwen bij de aandeelhouders. Intern zijn de kosten en leningen gereduceerd en is er een reorganisatie in gang gezet'.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook