Rob Hoevens vertrekt uit RvC Exact

Rob Hoevens vertrekt uit RvC Exact

21-06-2012 Rob Hoevens vertrekt per direct uit de Raad van Commissarissen van Exact. Hij is door Exact benoemd tot directeur van de Europese organisatie van Longview. Dat is vandaag tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders besloten. Peter van Haasteren is voorgedragen als zijn opvolger in de Raad van Commissarissen.  

Rob Hoevens
Gedurende de afgelopen maanden is Rob Hoevens nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van Longview, een Amerikaans software bedrijf, onderdeel van Exact. Hoevens gaat leiding geven aan de Europese organisatie van Longview, met een focus op sales en relatiemanagement. Deze functie kan hij niet combineren met zijn toezichthoudende functie bij Exact.

Hoevens was sinds 2009 vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van Exact. Van 1985 tot 2006 was hij werkzaam bij PricewaterhouseCoopers (pwc), laatstelijk als lid van de Raad van Bestuur.

Peter van Haasteren
Exact zal tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders in september Peter van Haasteren voordragen als commissaris. Als voormalig lid van de Raad van Bestuur van Exact, kent hij de organisatie en zijn markten en producten goed. Op dit moment is Van Haasteren COO bij e-office.

Daarvoor was hij enkele jaren algemeen directeur van Qurius, waar hij is opgevolgd door Leen Zevenbergen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook