Rob Kolkman benoemd tot ceo van Sanoma Learning

Rob Kolkman benoemd tot ceo van Sanoma Learning

11-12-2019 Rob Kolkman, ceo van Sanoma Nederland, zal per 1 januari 2020 worden benoemd als ceo van Sanoma Learning.

Rob Kolkman is sinds 1 januari 2019 ceo van Sanoma Nederland, maar legt zijn functie neer zodra de verkoop van Sanoma Nederland aan DPG Media is voltooid. Op 1 januari 2020 start hij in zijn nieuwe rol als ceo van Sanoma Learning, waarbij hij opnieuw rapporteert aan Susan Duinhoven, president en ceo van Sanoma Corporation.

> Lees ook ons recente interview met Rob Kolkman (Sanoma) over zijn onboarding

'Rob is een ervaren, gerespecteerde en resultaatgerichte manager met een sterk internationaal trackrecord. Met zijn ervaring op het gebied van digitale transformatie en educatie zal hij een succesvolle ceo zijn voor Sanoma Learning. Rob kent Sanoma al goed, en we zijn erg blij dat hij aanblijft en zich gaat richten op verdere groei en ontwikkeling van Sanoma Learning,' zegt Susan Duinhoven, president en ceo van Sanoma.

Meer over Rob Kolkman

Rob Kolkman nieuwe ceo Sanoma Nederland

Rob Kolkman nieuwe ceo Sanoma Nederland

06-09-2018 Sanoma kondigt aan dat Rob Kolkman per 1 januari 2019 start als CEO van Sanoma Media Netherlands. Hij volgt Marc Duijndam op.

Interview met Rob Kolkman

Rob Kolkman is bij zijn <i>onboarding</i> diep de organisatie ingegaan

Rob Kolkman is bij zijn onboarding diep de organisatie ingegaan

30-10-2019 Rob Kolkman houdt zich als ceo van Sanoma Media Netherlands sinds begin 2019 bezig met de transitie van print naar online, het gebruik van data in de uitgeefstrategie en het realiseren van groei. Zijn glasheldere advies voor andere onboarders: ‘Duidelijk zijn over je strategie voorkomt onrust. Wordt het een big bang of continueer je, zoals ik, een bestaande koers waarin je nieuwe accenten legt?’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook