Rob Schuurman nieuwe cco Nedap

Rob Schuurman nieuwe cco Nedap

10-12-2021 Nedap heeft op 10 december 2021 bekendgemaakt dat Rob Schuurman per 1 januari 2022 benoemd is als cco. Ook is de raad van commissarissen van plan tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders Schuurman tot lid van de raad van bestuur te benoemen.

Rob Schuurman is sinds 2004 actief bij Nedap, en heeft in die tijd verschillende marktgroepen geleid. De afgelopen jaren was Schuurman vooral actief bezig met het versterken van de commerciële organisatie en processen als lid van het executive committee. Verder heeft hij ervaring als regiodirecteur bij een uitzendbureau opgedaan in zijn loopbaan voorafgaand aan Nedap. Schuurman is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als elektrotechnisch ingenieur.

Ook maakt Nedap bekend afscheid te nemen van Fokko van der Zee, die zijn carrière buiten Nedap voort wenst te zetten. Van der Zee was lid van het executive committe, en gezien de benoeming van Rob Schuurman heeft Nedap besloten per 1 januari het executive committee op te heffen.
Vanaf april 2022 zal de raad van bestuur uit de volgende leden bestaan: Ruben Wegman (ceo), Daniëlle van der Sluijs (cfo) en Rob Schuurman (cco).

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook