Wijzigingen in de raad van bestuur VodafoneZiggo

Wijzigingen in de raad van bestuur VodafoneZiggo

17-08-2022 VodafoneZiggo heeft op 17 augustus bekendgemaakt dat Robin Kroes is benoemd als executive director consumentenmarkt. Fleur van Beem krijgt een nieuwe functie als executive director strategy, insights & digital transformation.

Robin Kroes is sinds 2017 executive director strategy, insights & integration bij VodafoneZiggo. In deze functie heeft hij in belangrijke mate bijgedragen aan de succesvolle integratie van Vodafone en Ziggo. Per 1 september volgt hij Marcel de Groot, die naar Vodafone Duitsland vertrekt, op als executive director consumentenmarkt.

Fleur van Beem is sinds oktober 2021 verantwoordelijk voor de afdeling digital transformation. Per 1 september fuseert deze afdeling met de voormalige afdeling van Kroes, waarop Van Beem executive director wordt van de nieuwe afdeling strategy, insights & digital transformation.

Jeroen Hoencamp, ceo VodafoneZiggo: ‘Robin Kroes kent de telecommarkt als geen ander. Met zijn diepgaande kennis van het content-landschap en andere ontwikkelingen in de markt heb ik er groot vertrouwen in dat hij de consumentenmarkt verder kan brengen. Fleur van Beem is sinds haar aantreden een grote aanwinst voor de verdere digitalisering van VodafoneZiggo. Ik wens beiden veel succes in hun nieuwe rol.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook