VodafoneZiggo Group B.V.

Hier vindt u informatie over VodafoneZiggo Group B.V. en zijn functionarissen.

  • VodafoneZiggo is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen Vodafone en Ziggo
  • VodafoneZiggo heeft 8.000 medewerkers in dienst

Over VodafoneZiggo

VodafoneZiggo is een landelijke aanbieder van vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten. Er werken circa 8.000 medewerkers bij VodafoneZiggo.

VodafoneZiggo is onstaan als een joint venture van Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo, en Vodafone begin 2017. Beide bedrijven hebben een aandelenbelang van 50%

Op 5 november 2014 fuseerden kabelexploitanten Ziggo en UPC en gingen samen verder onder de naam Ziggo. Het moederbedrijf Liberty Global was destijds al eigenaar van beide bedrijven.

Organisatiestructuur VodafoneZiggo

VodafoneZiggo heeft een raad van bestuur en een aparte raad van commissarissen (two tier). De leden van de raad van bestuur worden aangesteld door de raad van commissarissen (RvC). De RvB is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voor het beleid en de strategie van het bedrijf. De RvC houdt toezicht op het bestuur en staat het bestuur met advies terzijde.

Interviews VodafoneZiggo

De eerste 100 dagen als lid raad van bestuur van VodafoneZiggo

De eerste 100 dagen als lid raad van bestuur van VodafoneZiggo

Over haar eerste honderd dagen als executive director strategy, insights & digital transformation van VodafoneZiggo zegt Fleur van Beem: ‘Ik wilde zelf aan het roer staan.’

Bestuurders VodafoneZiggo in het nieuws

facebook