Jeroen Hoencamp verlaat VodafoneZiggo

Jeroen Hoencamp verlaat VodafoneZiggo

18-10-2023 VodafoneZiggo heeft bekendgemaakt dat ceo Jeroen Hoencamp per 1 mei 2024 zijn functie neerlegt. 

Jeroen Hoencamp is sinds de fusie in 2016 ceo van VodafoneZiggo. Onder zijn leiding werd de integratie van Vodafone en Ziggo succesvol afgerond. Daarvoor was hij ceo van van Vodafone UK en Vodafone Ierland. Hoencamp werkte totaal 25 jaar in diverse leidinggevende functies binnen de telecomsector. Over een volgende stap is niets bekendgemaakt maar Hoencamp spreekt over een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

De laatste zeven jaar als ceo bij VodafoneZiggo noemt Jeroen Hoencamp “het hoogtepunt van zijn carrière”. “VodafoneZiggo heeft een ijzersterke positie in de telecommarkt door ons snelle en betrouwbare vaste- en mobiele netwerk en een onovertroffen sport- en entertainmentaanbod. Ik weet zeker dat het bedrijf in de toekomst onze missie voortzet om onze klanten en Nederland plezier en vooruitgang te bieden met elke verbinding”.

Aandeelhouders Liberty Global en Vodafone Group starten het proces om een opvolger te vinden. In de tussentijd blijft Jeroen Hoencamp als ceo VodafoneZiggo leiden en de strategie uitvoeren.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook