Roelof Konterman vertrekt bij Achmea

10-07-2018

Roelof Konterman vertrekt bij Achmea

Roelof Konterman zal eind 2018 zijn functie als vice-voorzitter van de raad van bestuur van Achmea neerleggen.

Roelof Konterman was al 36 jaar in dienst bij Achmea, waarvan de laatste vijf jaar als lid van de raad van bestuur. Hij treedt terug om zich meer te gaan richten op toezichthoudende functies.

Een opvolger van Roelof Konterman is nog niet bekend.

Over het vertrek van Konterman zegt Aad Veenman, voorzitter van de raad van commissarissen van Achmea, het volgende: “Roelof heeft zich de afgelopen jaren een zeer kundig bestuurder getoond. Als lid en vicevoorzitter van de Raad van Bestuur heeft hij zich met grote betrokkenheid ingezet voor Achmea en de samenleving. Het is goed te zien dat hij zijn kwaliteiten blijft inzetten, maar dan vanuit een andere positie. We zijn Roelof dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren.”

Meer over Roelof Konterman

Roelof Konterman wordt bestuurslid bij Achmea

Roelof Konterman wordt bestuurslid bij Achmea

Verzekeraar Achmea heeft twee nieuwe leden in de raad van bestuur benoemd: Roelof Konterman, de huidige voorzitter van de divisie Zorg & Gezondheid bij Achmea en Huub Arendse, partner bij KPMG Nederland.

Interview met Roelof Konterman

Marktwerking in de zorg: Lang traject naar transitie

Marktwerking in de zorg: Lang traject naar transitie

Met Bereidheid tot verandering, het adviesrapport van de commissie-Dekker, werd 25 jaar geleden voor het eerst een integrale visie op de gezondheidszorg gepresenteerd. Zeven zorgbestuurders blikken terug op wat de commissie gebracht heeft en geven hun visie op vervolgstappen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook