Roger Dassen nieuwe Global Managing Director Deloitte

Roger Dassen nieuwe Global Managing Director Deloitte

07-06-2011 Roger Dassen is per 1 juni 2011 benoemd tot Global Managing Director Clients, Services and Talent binnen het wereldwijde Executive Committee van Deloitte.

De 46-jarige Roger Dassen is momenteel ook CEO van Deloitte Nederland. Deze rol blijft hij vervullen totdat er een opvolger is gevonden voor Dassen, aldus Deloitte.

Roger Dassen
Dassen begon zijn carrière bij Deloitte als registeraccountant. Sinds 1996 is hij partner van de bedrijfsadviseur en medio 2005 trad de bedrijfseconoom aan als CEO van Deloitte Nederland.

Nevenactiviteiten
Naast zijn werkzaamheden bij Deloitte is Roger Dassen als hoogleraar Auditing verbonden aan de Vrije Universiteit en als honorair professor aan de Universiteit van Maastricht.

Deloitte
Ook meldde Deloitte dat Barry Salzberg, voormalig topman van Deloitte US, per 1 juni van dit jaar is gestart als nieuwe wereldwijde CEO van Deloitte.

Lees ook:
> CV Roger Dassen
> CV Cees de Boer, CFO Deloitte
> Ronald Meijers wordt partner bij Deloitte
> Raad van Bestuur Deloitte

Interview met Roger Dassen

Roger Dassen en Dennis Luyt over het samenspel tussen mens en technologie

Roger Dassen en Dennis Luyt over het samenspel tussen mens en technologie

10-03-2021 Voor chipmachinemaker ASML en de Koninklijke Luchtmacht zijn technologie en menskracht complementair. Razendsnelle technologische ontwikkelingen vallen echter moeilijk bij te benen. ASML-cfo Roger Dassen en commandant luchtstrijdkrachten Dennis Luyt zien het ontwikkelen van competenties van medewerkers dan ook als topprioriteit. ‘Wij zijn er om mensen in staat te stellen hun taken goed te volbrengen.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook