Ron Mobed voorgedragen als commissaris Fugro

Ron Mobed voorgedragen als commissaris Fugro

19-02-2020 Fugro heeft op 19 februari bekend gemaakt Ron Mobed voor te dragen als nieuwe commissaris van de Geo-data specialist. Op 30 april, tijdens de algemene vergadering voor aandeelhouders zal de benoeming goedgekeurd worden.

Op 30 april 2020 zal Ron Mobed zijn voorganger Maarten Schönfeld opvolgen als commissaris bij het Nederlandse bedrijf Fugro, dat bodemonderzoek doet. Schönfeld zal diezelfde dag zijn functie neerleggen om persoonlijke redenen. Naast het voordragen van Mobed, is Harry Noy, huidig voorzitter van de raad van commissarissen, genomineerd voor een extra termijn van twee jaar bij Fugro.

Ron Mobed begon zijn carrière in de olie-industrie bij Schlumberger, waarna hij verschillende directiefuncties bij IHS vervulde. Mobed vervulde daarna de rol van President, Academic and Professional Group bij Cengage Learning en was non-executive director van Argus Media. In 2011 begon hij als ceo Science and Technology bij Elsevier. Een jaar later startte hij als ceo van Elsevier en legde deze functie in 2019 neer. Sinds 2017 vervult hij de rol van toezichthouder bij AVEVA.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook