Ronald Suhlmann nieuwe cfo Damen Shipyards Group

Ronald Suhlmann nieuwe cfo Damen Shipyards Group

18-02-2021 Damen Shipyards Group maakt op 17 februari 2021 bekend dat Ronald Suhlmann cfo en lid executive board van het bedrijf wordt. Suhlmann volgt per 1 april dit jaar Tom Touber op, die sinds twee jaar cfo ad interim is. 

Sinds 2015 is Ronald Suhlmann werkzaam bij Damen Shipyards Group als financieel directeur van de divisies Damen Naval en Damen Yachting. Daarvoor vervulde hij verschillende financiële functies bij Ballast Nedam en was hij werkzaam bij Stork Materials Technology. Suhlmann neemt de rol van Tom Touber over, die twee jaar de rol van cfo ad interim vervulde. Met de benoeming tot chief financial officer, wordt Ronald Suhlmann vanaf 1 april 2021 ook lid van de executive board.

Naast de komst van Ronald Suhlmann wordt Mario Herrebout benoemd tot chief counsel en lid van de executive board van Damen Shipyards Group. Herrebout is huidig general counsel en company secretary. Sinds 2009 is hij in dienst bij Damen Naval en stapte in 2019 over naar Damen Group. Met de benoeming van Herrebout wil Damen de gebieden risk, compliance en legal steviger beleggen binnen de board.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook