Ruben Baldew nieuwe cfo Accell Group

Ruben Baldew nieuwe cfo Accell Group

19-07-2018 De raad van commissarissen van Accell Group is voornemens Ruben Baldew te benoemen tot chief financial officer en lid van de raad van bestuur. 

Ruben Baldew is momenteel financieel directeur van Unilever Thailand. Hij zal zijn nieuwe functie per 1 november 2018 starten. Voor deze benoeming wordt in oktober dit jaar een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden.

Baldew is de opvolger van Hielke Sybesma, die mei dit jaar Accell Group verliet. 

Ab Pasman, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Accell Group: “We zijn verheugd dat we de komst van Ruben als nieuwe cfo van Accell Group vandaag kunnen bevestigen. Ruben heeft ruime ervaring als cfo en in andere leidinggevende posities op het gebied van finance. Daarnaast heeft hij IT ervaring opgedaan door ERP implementaties en digitale veranderingsprojecten. Die combinatie maakt hem zeer geschikt om samen met Ton en het grotendeels vernieuwde en versterkte management team de uitrol van de nieuwe strategie en de transitie van Accell Group in de komende jaren vorm te geven.”

Na formele benoeming zal de raad van bestuur van Accell Group bestaan uit drie leden, namelijk Ton Anbeek (ceo), Ruben Baldew (cfo) en Jeroen Both (csco). 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook