Sander van ’t Noordende commissaris Randstad

Sander van ’t Noordende commissaris Randstad

23-03-2021 Randstad heeft tijdens de algemene vergadering van aandeelhouder op 23 maart 2021 bekendgemaakt dat Sander van ’t Noordende is benoemd tot commissaris.

Sander van ’t Noordende neemt de rol van commissaris van Jaap Winter over, die zijn derde termijn heeft uitgezeten bij Randstad. De particuliere participatiemaatschappij van Frits Goldschmeding, Randstad Beheer, heeft Van ’t Noordende voorgedragen. Van ’t Noordende is een ervaren executive in de professionele dienstverlening. Hij heeft ervaring in het leiden en laten groeien van wereldwijde bedrijven, waaronder als global chief executive van de products operating group bij Accenture. Naast zijn commissariaat bij Randstad, is Van ’t Noordende independent director bij AECOM en bestuurslid bij Out & Equal. Hij heeft een passie voor gelijkheid en saamhorigheid op de werkvloer, in het bijzonder de LGBTI-agenda, en is erkend als een van de honderd beste LGBT+ executives wereldwijd.

Met ingang van 23 maart 2021 is Sander van ’t Noordende benoemd tot commissaris van Randstad voor een termijn van vier jaar.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook