Commissaris Sandra Addink-Berendsen vertrekt bij FrieslandCampina

Commissaris Sandra Addink-Berendsen vertrekt bij FrieslandCampina

16-12-2022 Koninklijke FrieslandCampina heeft op 13 december bekendgemaakt dat Sandra Addink-Berendsen vertrekt als vicevoorzitter van de raad van commissarissen. Ook Angelique Huijben-Pijnenburg zal de raad van commissarissen verlaten.

Sandra Addink-Berendsen is sinds 2014 vicevoorzitter van de raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina. Angelique Huijben-Pijnenburg is reeds in 2010 toegetreden als commissaris. Beiden treden ook af als lid van het coöperatiebestuur. Per 13 december zullen Sandra Stuijk en Herman Bakhuis hen opvolgen als leden van het coöperatiebestuur.

Sybren Attema, voorzitter Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A., heeft het volgende te vermelden over de wisselingen: “Angelique en Sandra hebben beiden een grote bijdrage geleverd aan het bestuur van de coöperatie en het toezicht op de onderneming. Naast dat het buitengewoon goede, kritische bestuurders zijn, nemen we afscheid van fijne betrokken collega’s. Ik bedank ze beiden uit de grond van mijn hart voor hun tomeloze inzet en hun bestuurlijke inbreng over de afgelopen jaren. De nieuwe bestuursleden, Sandra Stuijk en Herman Bakhuis, heet ik van harte welkom en wens ik veel succes in het bestuur van onze coöperatie.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook