Nieuwe leden executive committee Philips

Nieuwe leden executive committee Philips

10-02-2023 Philips heeft met ingang van 6 februari twee nieuwe leden in het executive committee benoemd. Steve de Baca is benoemd als chief patient safety & quality officer en Jeff DiLullo is benoemd als chief market leader van Philips in Noord-Amerika. 

Met de benoeming van Steve de Baca wil Philips de organisatie versterken met gezondheidstechnologisch talent en patiëntveiligheid en kwaliteit onderbrengen in het executive committee.

Steve de Baca heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit en regelgeving in de medische technologie-industrie. Zo was hij van 2019 tot 2021 Vice president of quality & regulatory affairs orthopedics bij Zimmer Biomet en bekleedde hij daarvoor functies bij Beckman Coulter, Bonston Scientific, Biosense Webster, REVA Medical en Quidel. In zijn nieuwe functie bij Philips zal hij direct rapporteren aan ceo Roy Jakobs. 

Ook is Jeff DiLullo benoemd als chief market leader van Philips in Noord-Amerika. DiLullo heeft ruim 20 jaar ervaring in sales, dienstverlening en solutions delivery en is al werkzaam bij Philips sinds 2019. Eerder was hij werkzaam bij Hewlett Packard Enterprise, Avaya, Dell en het Amerikaanse leger.

Jeff DiLullo volgt Vitor Rocha op, die heeft besloten Philips te verlaten. Ook Kees Wesdorp vertrekt bij Philips, maakt het bedrijf bekend. Een opvolger voor de business unit precision diagnosis wordt nog gezocht en ook verwacht Philips binnenkort een nieuwe bestuurder voor de business unit connected care aan te kondigen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook