Steven Soederhuizen voorgedragen als coo Neways

Steven Soederhuizen voorgedragen als coo Neways

15-12-2020 Neways Electronics kondigt op 9 december 2020 aan Steven Soederhuizen voor te dragen als nieuwe chief operating officer en lid van de raad van bestuur. Soederhuizen zal op 1 januari 2021 starten als coo ad interim.

De raad van commissarissen van Neways heeft het voornemen om Steven Soederhuizen te benoemen als nieuwe coo en lid rvb. Per 1 januari 2021 start Soederhuizen als coo ad interim. Met deze voordracht is Soederhuizen de beoogde opvolger van Adrie van Bragt, die eerder aangaf zijn functie per 31 december 2020 neer te leggen. Soederhuizen vervulde verschillende leidinggevende functies bij Stork Industrial Components, VDL Industrial Modules, GKN Aerospace en Fokker Aero Structures. Sinds 2016 is Soederhuizen verantwoordelijk voor de integratie van Fokker Aero Structures bij GKN Aerospace, waarvan het laatste jaar in de functie van chief transformation officer.

Henk Scheepers, voorzitter van de raad van commissarissen van Neways, is verheugd met de voorgenomen benoeming van Steven Soederhuizen. Scheepers: ‘Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring bij internationaal opererende engineeringbedrijven. Zijn leiderschapsstijl kenmerkt zich door een klantgerichte aanpak, talentontwikkeling en een focus op operationele efficiëntie. Steven Soederhuizen is zeer goed ingevoerd in de Nederlandse high-tech sector en uit onze gesprekken bleek duidelijk zijn doelgerichte aanpak en passie voor technologie.’

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 19 april 2021 zullen de aandeelhouders formeel geïnformeerd worden over de voorgenomen benoeming.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook