Susan Swarte financieel directeur OctoPlus

Susan Swarte financieel directeur OctoPlus

29-06-2009 OctoPlus wil Susan Swarte benoemen tot chief financial officer. Swarte zal na goedkeuring van de aandeelhouders op 1 augustus aanstaande in dienst treden bij het Nederlandse briofarmaceutische bedrijf. Dat heeft Octoplus maandag bekendgemaakt.

Verantwoordelijkheden Swarte
Susan Swarte begon haar loopbaan bij Unilever en Numico waar ze onder meer verantwoordelijkheden had op het gebied van financiën en logistiek. De twee grote internationale en beursgenoteerde bedrijven heten nu Danone. Susan Swarte is momenteel financieel directeur bij Danone.

Goedkeuring benoeming

De raad van commissarissen van OctoPlus zal tijdens de volgende aandeelhoudersvergadering voorstellen doen om Swarte te benoemen als lid van de raad van bestuur voor een periode van vier jaar. Susan Swarte zal na goedkeuring per 1 augustus in dienst treden bij OctoPlus.

Ervaring en verdiensten
Volgens Simon Sturge, CEO van OctoPlus, is Susan Swarte genomineerd op basis van haar internationale ervaring en excellente verdiensten op het gebied van algemeen financieel management van grote beursgenoteerde bedrijven. ‘Ze kent de financiële aspecten van bedrijven met grote productiefaciliteiten bijzonder goed en we zijn er van overtuigd dat haar expertise van grote waarde zal zijn voor OctoPlus', aldus Sturge.

Lees ook:

> Biografie Susan Swarte
> OctoPlus presenteert resultaten voor Locteron
> OctoPlus cancelt voorgenomen aandelenuitgifte
> OctoPlus ziet toenemende interesse in Locteron

> Bestuurders Octoplus

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook