Taco de Haan wordt nieuwe CEO Stork

Taco de Haan wordt nieuwe CEO Stork

01-09-2016 De Haan is benoemd tot bestuursvoorzitter van Stork, leverancier van technische diensten aan de sectoren olie en gas, chemie en power.

Opvolger
Taco de Haan volgt met deze benoeming Arnold Steenbakker op, die per 1 januari 2017 zal aftreden als CEO van Stork. Steenbakker vervulde sinds 2013 de functie van CEO bij Stork. De Haan is momenteel voorzitter van de Energy & Chemicals business line EMEA bij Fluor, het moederbedrijf van Stork, waar hij al sinds 1995 werkzaam is.

Raad van Commissarissen
President-commissaris David Seaton bedankt Steenbakker in een persbericht voor zijn leiderschap in de transformatie van Stork tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van onderhoud, modificatie en asset integrity services (MM & AI), alsmede voor het overname proces. 'We zien nu al kansen door middel van een groot aantal gezamenlijke bezigheden die we niet als stand-alone bedrijf zou hebben gehad. Taco heeft relevante expertise aangetoond door toonaangevende Fluor's Operations & Maintenance business. Ik ben ervan overtuigd dat Stork onder zijn leiding zal blijven groeien als een leider in MM & AI, dat een belangrijk onderdeel is', aldus Seaton.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook