Taco Titulaer nieuwe CFO TomTom

Taco Titulaer nieuwe CFO TomTom

21-07-2015 Op dinsdag 21 juli 2015 maakte TomTom bekend dat Titulaer als nieuwe CFO zal worden benoemd. Met deze benoeming zal hij Marina Wyatt opvolgen.

Wisseling van de wacht
Op 11 mei 2015 werd bekend dat Marina Wyatt haar functie als CFO bij TomTom per 1 augustus 2015  neerlegt. Wyatt vertrekt bij TomTom om als CFO aan de slag te gaan bij UBM, een Brits evenementen- en communicatiebedrijf. Het Amsterdamse navigatiebedrijf zal Taco Titulaer als opvolger van Wyatt voordragen op een bijzondere aandeelhoudersvergadering die binnenkort wordt gehouden.

Selectie
Titulaer begon zijn loopbaan bij KPN en is sinds 2005 in verschillende functies werkzaam bij TomTom. Peter Wakkie, president-commissaris bij TomTom, laat weten dat er een uitgebreid selectieproces is geweest voor de functie van financieel bestuurder, met zowel interne als externe kandidaten.

Lees verder
> Nieuwsbericht over het vertrek van Marina Wyatt

Interview met Taco Titulaer

De cfo moet van recensent naar regisseur

De cfo moet van recensent naar regisseur

11-02-2020 Ooit was de cfo vooral druk met de resultaten van gisteren, nu ligt de focus op de waardecreatie van morgen. Hoe ziet de toekomst van de cfo eruit en welke acties kan hij of zij ondernemen om mee te gaan met de tijd? Dat is het boardroomthema dat de topexperts van De Raad verkennen. ‘Alles draait om business analytics en data analytics. De rest is hygiëne.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook