Thijs Aarten nieuwe CEO en bestuursvoorzitter KEMA

Datum: 29-03-2011

Thijs Aarten nieuwe CEO en bestuursvoorzitter KEMA

Thijs Aarten is benoemd als de nieuwe CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van KEMA. Aarten volgt per 1 mei 2011 Pier Nabuurs op. Nabuurs gaat met pensioen.

Sinds 2006 vormt Thijs Aarten samen met Pier Nabuurs de raad van bestuur van KEMA. Samen zijn zij er in geslaagd om KEMA te transformeren van een landelijk instituut naar een internationaal energiekennisbedrijf met vestigingen in 20 landen. Met de aanstaande pensionering van Nabuurs is Aarten volgens Michiel Boersma de logische opvolger als nieuwe CEO.

Thijs Aarten
Voordat Aarten in 2006 in dienst treedde bij KEMA bekleedde hij diverse managementfuncties bij Shell en Vopak. Aarten heeft aldaar internationale ervaring opgedaan in Europa en Azië.

KEMA
Met de benoeming van Aarten als nieuwe bestuursvoorzitter is ook de Raad uitgebreid van twee naar drie personen. Met ingang van 1 mei zal Hans van Haarst toetreden tot het bestuur als COO (Chief Operating Officer). Per 1 juni neemt ook Jos Huijbregts zitting in het bestuur. Huijbregts treedt toe als CFO (Chief Financial Officer).

Lees ook
CV Thijs Aarten CEO KEMA
CV Pier Nabuurs voormalig CEO KEMA
CV Michiel Boersma voorzitter RvC KEMA
CV Jos Huijbregts CFO KEMA
CV Hans van der Haarst COO KEMA

Thijs Aarten

  • Bestuurslid DNV KEMA
  • Managing Director Navigant
  • Managing Director Aarten Energy Solutions
  • Managing Director EnShared