Viggo Halseth nieuwe COO Nutreco

Viggo Halseth nieuwe COO Nutreco

24-07-2012 Nutreco heeft Viggo Halseth aangesteld als de nieuwe Chief Operations Officer van de Aquaculture divisie. Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) van 23 juli 2012 is hij benoemd. Halseth wordt tevens lid van de Raad van Bestuur.

Viggo Halseth volgt bij de Aquaculture divisie Knut Nesse op, die onlangs is benoemd tot CEO van Nutreco. Halseth is benoemd voor een periode van vier jaar.

Viggo Halseth
Halseth is afkomstig van Skretting, 's werelds grootste producent van visvoer en onderdeel van Nutreco. Ook de nieuwe CEO Knut Nesse werkte voorheen bij Skretting. Viggo Halseth was sinds 1984 werkzaam bij de Noorse visvoerproducent. Hij heeft veehouderij en Business Management gestudeerd in Noorwegen.

Raad van Bestuur Nutreco
Door de komst van Viggo Halseth bestaat de Raad van Bestuur van Nutreco vanaf eind 2012 uit twee Noren, een Nederlander en een Canadees. Naast Halseth en Nesse zijn dat Gosse Boon (CFO) en Jerry Vergeer (Canadees, COO Animal Nutrition). Wout Dekker, de huidige CEO, treedt eind 2012 af.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook