Wilco Jiskoot president-commissaris Hema

Wilco Jiskoot president-commissaris Hema

02-01-2019 Wilco Jiskoot is benoemd tot president-commissaris van Hema. Ook Marcel Boekhoorn is toegetreden tot de raad van commissarissen.

Wilco Jiskoot was lange tijd werkzaam bij ABN Amro, waarvan tussen 1997 en 2008 als lid van de raad van bestuur. Momenteel is hij commissaris bij supermarktketen Jumbo. 

Marcel Boekhoorn is oprichter van Ramphatos Investments, de eigenaar van Hema. Half oktober 2018 werd bekend dat Ramphatos Investments de keten overnam.

Zij zijn de eerste leden van de nieuwe raad van commissarissen van Hema, sinds het bedrijf overgenomen werd. In een persbericht wordt aangegeven dat het het doel is om in het eerste halfjaar van 2019 de raad van commissarissen uit te breiden met drie leden.

Interview met Wilco Jiskoot

De nevenfunctie van Wilco Jiskoot

De nevenfunctie van Wilco Jiskoot

04-09-2019 In deze rubriek vertellen bestuurders en commissarissen over een bijzondere nevenfunctie die zij vervullen. Wilco jiskoot is voorzitter van de raad van commissarissen van Hema, commissaris van Jumbo en oud-bestuurder van ABN Amro maar ook voorzitter van het bestuur van Right To Play Nederland. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook