Kennispartners

Allen & Overy

allen_overy.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Allen & Overy, gefocust op content over corporate governance en goed bestuur.

AXECO

axeco.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met AXECO, dat zich momenteel focust op content over stakeholdermanagement.

Colliers International

colliers.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Colliers, dat zich momenteel focust op content over the future of real estate.

Deloitte

deloitte.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Deloitte, dat zich momenteel focust op content over 'the future of ...'

Diligent

diligent.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Diligent, dat zich momenteel focust op content over de company secretary en digitaal samenwerken.

elipsLife

elips_life.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met elipsLife, dat zich momenteel focust op content over workforce management.

Impact Centre Erasmus

erasmus_impact_center.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Impact Centre Erasmus, dat zich focust op content over maatschappelijke impact.

Kearney

kearney.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Kearney, dat zich momenteel focust op content over nieuwe businessmodellen.

Koning Willem I Prijs

kw1.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Koning Willem I Prijs, dat zich focust op content over ondernemerschap.

LTP

LogoLTP.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met LTP, dat zich momenteel focust op content over lef in leiderschap.

Milliman

Milliman.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Milliman, dat zich momenteel focust op content over pensioenhervorming.

NVP

nvp.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met NVP, dat zich focust op content over private equity.

Nyenrode

nyenrode.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Nyenrode Corporate Governance Instituut (NCGI), dat zich focust op content over bestuurlijke ontwikkeling.

Salesforce

MicrosoftTeams-image.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Salesforce, dat zich momenteel focust op content over customer experience.

Spencer Stuart

spencerstuart.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Spencer Stuart, dat zich momenteel focust op content over leiderschapsontwikkeling en successieplanning.

Stichting Young Captain

youn_captain_award.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Stichting Young Captain, dat zich focust op intergenerationeel leiderschap.

The Inclusion Partners

the_inclusion_partners.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met The Inclusion Partners, dat zich momenteel focust op content over inclusie.

Valcon

Valcon-profile-400x400.png

In dit dossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Valcon, dat zich momenteel focust op content over de agenda van de COO.

Van Doorne

Van_Doorne.png

In dit dossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Van Doorne, dat zich momenteel focust op content over corporate ecosystemen.

Vattenfall

vattenfall.png

In dit dossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Vattenfall, dat zich momenteel focust op content over de energietransitie.

Vlerick

Vlerick_Business_School.png

In dit kennispartnerdossier vindt u alle content gemaakt in samenwerking met Vlerick, dat zich focust op content over leiderschap en management.

facebook