MBO-Award 2014

17-07-2014 | Auteur: Quinty Danko

MBO-Award 2014

De Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen zoekt samen met KPMG en Ebbinge naar het beste management buy-out plan van dit jaar. Doe de quick scan en maak een kans.

De Nederlandse participatiemaatschappijen staan er goed voor. Niet alleen hebben zij goed gevulde portefeuilles, zij hebben ook geld voor nieuwe plannen.


In voor een management buy-out?
De grote vraag is: Waar zijn de goede ondernemingen, met gemotiveerd management die klaar zijn voor een nieuwe stap en verder willen groeien?  • Welk managementteam denkt dat er meer mogelijkheden zijn als er nieuwe investeringen gedaan kunnen worden, of als die overname die al zolang op het wensenlijstje staat eindelijk gerealiseerd kan worden?

  • Bij welke onderneming spelen opvolgingsvraagstukken?

  • Welke businessunit van een grote multinational is geen echte kernactiviteit meer?


Dit zijn nu precies de situaties waarbij een participatiemaatschappij samen met het management de oplossing kan bieden.


Hoe werkt het?
Zijn jullie het managementteam dat al lang de wens koestert om een management buyoutte doen? Stuur dan het plan voor 1 oktober a.s. aan info@nvp.nl. Alles wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.


Quick scan
Vervolgens wordt in een quick scan door specialisten van KPMG en Ebbinge de haalbaarheid van de buy-out getoetst. Wie weet heeft u het beste management buy-out plan van het jaar!


MBO-Award-uitreiking
De uitreiking van de MBO-Award 2014 vindt plaats tijdens het NVP-lustrumseminar in november.


 

Wat vond u van het artikel? Stem / Waardeer:Score 5 | 3 Waarderingen
editorial_groen.jpg

Opinie-artikelen

In dit dossier

Meer achtergrond artikelen