Signify draagt Bram Schot voor als nieuwe commissaris

Signify draagt Bram Schot voor als nieuwe commissaris

27-01-2022 Signify heeft op 27 januari bekendgemaakt Bram Schot voor te dragen als nieuwe commissaris en opvolger van Eelco Blok.

Signify is voornemens Bram Schot te benoemen tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 17 mei 2022. Tot die tijd zal Schot de vergaderingen van de raad van commissarissen bijwonen als toehoorder.

Bram Schot is non-executive director bij Shell en senior advisor bij verschillende bedrijven, waaronder Carlyle Group. Ook is hij professor leadership & transformation aan Bocconi University. Hij is lange tijd werkzaam geweest binnen de automotive industry, onder meer als ceo van Audi Group en lid van de raad van bestuur van Volkswagen Group.

Schot wordt voorgedragen als opvolger van Eelco Blok, die op 27 mei het einde van zijn eerste termijn als commissaris heeft bereikt en zelf heeft aangegeven geen tweede termijn te ambiëren.

Arthur van der Poel, president-commissaris van Signify bedankt Eelco Blok voor zijn waardevolle bijdrage aan de raad van commissarissen en geeft aan blij te zijn dat Bram Schot toetreedt tot de raad. 'Bram Schot combineert managementervaring en uitgebreide technologische kennis met een sterk begrip van het belang van een klantgerichte benadering, waarvan we denken dat dit ons waardevolle inzichten zal opleveren.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook