Adriaan Nuhn benoemd tot commissaris Stern Groep

Adriaan Nuhn benoemd tot commissaris Stern Groep

14-12-2010 Adriaan Nuhn, oud-directeur van Sara Lee International, is benoemd tot commissaris Stern Groep. Dat heeft de beursgenoteerde Nederlandse automotive groep bekendgemaakt.

De 57-jarige Adriaan Nuhn is naast commissaris Stern Groep voorzitter van de RvC bij Sligro Food Group en Macintosh. Daarnaast neemt Nuhn als professioneel bestuurder deel aan commissariaten van onder meer Leaf International, Heiploeg, Plukon Royale, en Alpinvest.

Adriaan Nuhn
Tot 2008 was Adriaan Nuhn actief als Executive Vice President van Sara Lee Corporation en CEO van Sara Lee International. Daarvoor maakte de topman internationaal carrière bij bedrijven als Xerox Corporation in de Verenigde Staten, en Richardson Vicks/Procter & Gamble in landen als Brussel, Johannesburg en Wenen.

Stern Groep, raad van Commissarissen
Adriaan Nuhn neemt de plaats in van Jasper Keizer, die sinds 1999 commissaris van Stern Groep. Na een korte herbenoeming van Keizer in mei 2010, heeft Stern tijdens de BAVA Nuhn benoemd tot commissaris voor een periode van vier jaar.

Meer over Adriaan Nühn

Nühn en Brand nieuwe commissarissen Wereldhave

Nühn en Brand nieuwe commissarissen Wereldhave

21-04-2017 Adriaan Nühn (foto) en Hein Brand zijn benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Wereldhave. Dat werd vandaag bekend gemaakt tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Adriaan Nühn wordt commissaris Wereldhave

Adriaan Nühn wordt commissaris Wereldhave

01-09-2016 Wereldhave heeft bekendgemaakt dat Nühn wordt voorgedragen om te worden benoemd tot nieuwe commissaris.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook