Albert Arp nieuwe commissaris VGZ

Albert Arp nieuwe commissaris VGZ

04-12-2017 Albert Arp, algemeen directeur van de Jaarbeurs Holding, is benoemd als lid van de raad van commissarissen van Coöperatie VGZ. 

Albert Arp is benoemd vanwege zijn verleden als bestuurder van onder meer het Sint Jansdal-ziekenhuis in Harderwijk en Beweging 3.0, een Amersfoortse zorgaanbieder in de langdurige zorg.

Daarnaast vervulde hij ook verschillende nevenfuncties in de zorgwereld. Zo was hij voorzitter van het Bestuur Utrecht Zorgt en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. 

Op het moment is hij naast zijn functie bij de Jaarbeurs Holding ook lid van de raad van commissarissen van Domus Magnus, een woonzorgorganisatie in Haarlem. 

Voorzitter van de raad van commissarissen a.i., Floris Sanders, zegt over de benoeming van Arp: ‘De raad vindt het belangrijk haar interne deskundigheid op het gebied van zorg hoog te houden. Dat is uiteindelijk waar het om draait bij VGZ: goede zorg voor patiënten, tegen lagere kosten. Albert Arp brengt ervaring en deskundigheid, zowel in de curatieve als in de langdurige zorgsector. Daardoor kan hij toezicht houden op dit gebied, maar ook een waardevol adviseur naar de raad van bestuur zijn.'

Interview met Albert Arp

De eerste 100 dagen als commissaris van VGZ

De eerste 100 dagen als commissaris van VGZ

01-11-2018 'Het is zinnig én leuk', zegt Albert Arp over zijn eerste honderd dagen als lid van de raad van commissarissen bij VGZ.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook