Amir Arooni vertrekt bij NN Group

Amir Arooni vertrekt bij NN Group

30-01-2020 Amir Arooni vertrekt bij NN Group. Hij gaat per 2 april 2020 de functie van chief information officer bekleden bij de Amerikaanse financiële dienstverlener Discover Financial Services.

Amir Arooni is sinds 2015 werkzaam als cio bij NN Group en was daarvoor langere tijd werkzaam bij ING. Hij was bij ING en NN Group medeverantwoordelijk voor het inzetten van transformaties, en zal zich bij Discover gaan bezighouden met het moderniseren van digitale oplossingen voor klanten, onder meer op het gebied van mobiele toepassingen.

> Eind 2017 sprak Amir Aooni over digitale transformatie in Management Scope.

Binnen Discover zal hij lid worden van het executive committee als vice president. Roger Hochschild, ceo van Discover, geeft aan dat zijn klantgerichte aanpak een goede toevoeging aan het executive committee is.

Interview met Amir Arooni

Interview Amir Arooni, cio van NN Group

Interview Amir Arooni, cio van NN Group

20-12-2017 Het lijkt een waarheid als een koe: digitale transformatie gaat over technologie. Of toch niet? Arthur van Schendel van it-bedrijf Schuberg Philis bespreekt het met Amir Arooni, cio bij NN Group, als verzekeraar die middenin een digitale transformatie zit. ‘Vertrouwen geven, dát is het belangrijkst.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook