Ex-topambtenaar Annemieke Nijhof lid RvB Grontmij

Ex-topambtenaar Annemieke Nijhof lid RvB Grontmij

18-08-2011 Annemieke Nijhof is voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Bestuur van Grontmij. Dat heeft het advies- en ingenieursbureau donderdag 18 augustus 2011 aangekondigd.

Per 1 november 2011 start Annemieke Nijhof met haar nieuwe functie bij Grontmij. Als bestuurder wordt zij verantwoordelijk voor het segment Water & Energie, de regio’s Groot-Brittannië, Midden- en Oost- en Europa en Duurzaamheid.

Annemieke Nijhof
Nijhof is afkomstig van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, waar zij tot juni 2011 actief was als directeur-gereraal Water. Volgens diverse bronnen zou zij als topambtenaar zijn opgestapt, uit protest tegen de rol die Geert Wilders speelt in de coalitie.

Raadsadviseur Balkenende
Tevens is Annemieke Nijhof raadsadviseur geweest van de toenmalige minister-president Peter Balkenende. Zij gaf advies op de terreinen ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid en milieu bij het Ministerie van Algemene Zaken.

Grontmij bestuur
Nijhof komt als enige vrouwelijk bestuurder het huidige directieteam van Grontmij versterken. Deze bestaat nu nog uit CEO Sylvo Thijssen en CFO Mel Zuydam.

Lees ook:
> CV Annemieke Nijhof, lid RvB Grontmij
> CV Sylvo Thijssen, CEO Grontmij
> CV Mel Zuydam, CFO Grontmij
> Jean-Luc Schnoebelen beoogd lid Raad Bestuur Grontmij
> René van der Bruggen en Philippe Montagne nieuwe commissarissen Grontmij

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook