Annette Ottolini nieuwe president-commissaris Vebego

Annette Ottolini nieuwe president-commissaris Vebego

10-10-2023 Vebego heeft bekendgemaakt dat Annette Ottolini per 1 november toetreedt tot de raad van commissarissen en per 1 januari 2024 benoemd wordt als president-commissaris.

Annette Ottolini is sinds 2014 algemeen directeur van Evides Waterbedrijf. Zij heeft diverse marketing- en directiefuncties vervuld, waaronder bij KPN, Maetis en Waternet. Momenteel is zij ook commissaris bij De Nederlandse Waterschapsbank.

De rode draad in haar loopbaan is klantgerichtheid en dienstverlening in commerciële en complexe maatschappelijke organisaties, aldus Vebego. Zij versterkt de raad van commissarissen met haar marketingexpertise, maar ook met ervaring en deskundigheid op het gebied van bedrijfsvoering en IT/ Cybersecurity.

Annette Ottolini: “Vebego draait om betekenisvol werk en is daarmee de perfecte match tussen maatschappelijke betekenis en zakelijke relevantie. Het feit dat Vebego er elke dag naar streeft om een betere en fijnere leef- en werkomgeving te creëren, zowel voor haar klanten als voor haar 40.000 medewerkers, maakt dat ik daar graag als commissaris een bijdrage aan lever.”

Per 1 november bestaat de raad van commissarissen van Vebego uit de volgende leden: Annette Ottolini (voorzitter), Willem Cramer (vicevoorzitter), Ton Goedmakers sr., Jan van Hoek en Loes van Rijsoort.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook