Veranderingen in executive committee PostNL

Veranderingen in executive committee PostNL

08-09-2022 PostNL heeft op 5 september wijzigingen in het executive committee aangekondigd. De beoogde startdatum van de nieuwe structuur is 1 januari 2023.

PostNL verandert haar organisatiestructuur, werkwijze en executive committee om meer focus te leggen op e-commerce. De verantwoordelijkheid voor e-commerce wordt opgesplitst met executive committee-leden voor voor respectievelijk commercie en operatie. Omdat ook internationaal de e-commerce markt steeds belangrijker wordt, wordt een executive committee-lid verantwoordelijk voor de internationale activiteiten van PostNL.

De veranderingen in de organisatie zijn voor Arno van Bijnen (verantwoordelijk voor customer excellence en cross border solutions) en Liesbeth Kaashoek (verantwoordelijk voor pakketten & logistiek) een natuurlijk moment om hun loopbaan buiten het bedrijf voort te zetten. Zij verlaten PostNL per 1 februari 2023 en zorgen de komende maanden voor een soepele overdracht.

Met de voorgenomen wijzigingen zal het executive committee straks bestaan uit een directeur e-commerce commercie, directeur e-commerce operatie, directeur mail Nederland, directeur cross border solutions, chief information officer, directeur HR en chief digital officer. Over de exacte samenstelling van het executive committee  volgt nader bericht wanneer alle functies zijn ingevuld.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook