Nieuwe commissaris Arcadis

Nieuwe commissaris Arcadis

15-05-2023 Arcadis heeft bekendgemaakt Barbara Duganier te hebben benoemd tot lid van de raad van commissarissen voor een periode van vier jaar.

Barbara Duganier heeft uitgebreide internationale consultancy ervaring, zowel als executive als non-executive. Momenteel is Duganier non-executive bij McDermott International, Pattern Energy, MRC Global en Texas Pacific Land Corporation.

Van 2004 tot 2013 was Duganier werkzaam bij Accenture, daar bekleedde ze verschillende leidinggevende en managementposities in de outsourcing-activiteiten, waaronder die van global chief strategy officer. Voor haar tijd bij Accenture werkte Duganier als gecertificeerd accountant en consultant bij Arthur Andersen, waar ze uiteindelijk partner werd en diverse leidinggevende functies vervulde, waaronder die van global chief financial officer van Andersen Worldwide.

Naast de benoeming van Barbara Duganier, is Michiel Lap voor nog eens twee jaar herbenoemd in de raad van commissarissen van Arcadis. Lap trad in 2015 toe tot de raad van commissarissen en is sinds mei 2022 voorzitter.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook