Bart van Ingen verlaat Eiffel

Bart van Ingen verlaat Eiffel

02-02-2012 Bart van Ingen, directeur bij Eiffel, verlaat het bedrijf per 1 april. Van Ingen wordt commercieel directeur bij de Nijmeegse voetbalclub N.E.C.

Bart van Ingen neemt na bijna tien jaar afscheid van Eiffel, zakelijk dienstverlener op het gebied van  Legal, Finance en Process. Hij was daar als commercieel directeur verantwoordelijk voor sales. Monique Noomen en Ton Hegeman voeren nu samen de directie van Eiffel.

N.E.C.
Van Ingen start op 1 april bij N.E.C. als commercieel directeur, waar hij binnen de directie verantwoordelijk wordt voor het commerciële beleid van de voetbalclub. De directie van de Eredivisieclub bestaat verder uit: algemeen directeur Jacco Swart en technisch directeur Carlos Aalbers.


Supporter
Van Ingen komt al vanaf zijn jeugd bij de Nijmeegse Eredivisieclub. 'Ik heb als supporter alle ups and downs meegemaakt in het Goffertstadion. Ik ben dan ook erg trots op deze nieuwe stap in mijn carrière. Er liggen enorm veel commerciële mogelijkheden voor onze club en ik heb veel zin om hier met mijn passie en ervaring een bijdrage aan te leveren.'

Lees verder:
> Analyse door Bart van Ingen: Meer dan alleen de klant centraal
> Profiel Bart van Ingen

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook