Bas Kortmann stopt als commissaris SNS Reaal

Bas Kortmann stopt als commissaris SNS Reaal

25-08-2010 Na een zitting van twintig jaar gaat Bas Kortmann het commissariaat van SNS Reaal verlaten. Dat maakt de bank en verzekeraar vandaag bekend.

Bas Kortmann was al sinds 1990 lid van de raad van commissarissen bij SNS Reaal. In het dagelijks leven is hij rector magnificus en hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Nevenfuncties
Naast zijn hoofdfunctie vervult Bas Kortmann verschillende functies binnen en buiten de academische wereld. Zo is hij onder meer voorzitter van de commissie insolventierecht, voorzitter van de Grotius Academie (die postacademische specialisatieopleidingen voor juristen verzorgt) en commissaris bij Dela Coöperatie.

Bas Kortmann
Op de eerstvolgende buitengewone vergadering van aandeelhouders zal Kortmann zijn functie als commissaris van SNS Reaal neerleggen. Wel blijft hij lid van het bestuur van Stichting Beheer SNS Reaal.

Piero Overmars

Op 12 juni van dit jaar maakte de bank en verzekeraar bekend dat het Piero Overmars zal worden voordragen als nieuw lid van de raad van commissarissen.

Lees ook:
> Biografie Bas Kortmann
> Biografie Piero Overmars
> Piero Overmars benoemd tot commissaris bij SNS Reaal
> Piero Overmars president-bestuurder stichting Nyenrode
> SNS Reaal maakt winst dankzij verzekeringstak

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook